shipping truck ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 €
shipping truck ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 €

Τρόποι Αποστολής

Πως θα παραλάβω την παραγγελία μου;
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Speedex) και μεταφορική εταιρεία/ πρακτορείο. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα στις 1 με 3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Για τα προϊόντα που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα ο χρόνος παράδοσης ορίζεται στις 5-10 ημέρες.  Η Home Tales θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των ανωτέρω εργασίμων ημερών.
 
 
Ποια είναι η διαδικασία παράδοσης στην διεύθυνση που δηλώσατε?
Αν έχετε επιλέξει την παράδοση κατ’ οίκον, στην εργασία κλπ θα σας στείλουμε ένα email που θα επιβεβαιώνει ότι τα είδη έχουν σταλεί (όταν η παραγγελία σας έχει φύγει από την αποθήκη) και ακόμη ένα με τον αριθμό παρακολούθησης (με έναν σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του ταχυμεταφορέα).
 
 

Μπορεί ο τόπος παράδοσης να είναι διαφορετικός από τον τόπο κατοικίας του παραγγέλοντα?

Ναι. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα κατάλληλα στοιχεία στην φόρμα παραγγελίας.
 

Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου?

ΠΑΡΑΛΑΒΉ ΑΠΟ COURIER: Όταν όλα τα είδη της παραγγελίας σας υπάρχουν σε απόθεμα θα επεξεργαστούμε την παραγγελία εντός 24 ωρών και στη συνέχεια θα χρειαστούν 1-3 εργάσιμες ημέρες (για δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν έως και 5 εργάσιμες ημέρες).
Εάν η παραγγελία σας τοποθετηθεί το Σαββατοκύριακο ή αργία, τα προϊόντα σας θα σταλούν την επόμενη Δευτέρα ή την επόμενη εργάσιμη, της αργίας, ημέρα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όταν μια παραγγελία περιέχει περισσότερα από ένα προϊόντα δεν θα σταλεί μέχρι να είναι πλήρης. Για τη μερική αποστολή μιας παραγγελίας θα υπάρξει αντίστοιχη χρέωση.
 

Πως γίνεται η αποστολή των βαρέων η/και ογκώδη εμπορευμάτων?

Τα προϊόντα που είναι βαριά ή/και ογκώδη, όπως τα έπιπλα, παραδίδονται με μεταφορικές εταιρείες, που είναι εξειδικευμένες σε φορτώσεις βαρέων εμπορευμάτων. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε χώρο πεζοδρομίου.  
 
Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο hometales48@gmail.com  ή μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο +30 2310 55 91 65
Επιστροφές/Ακυρώσεις Παραγγελιών
 
Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος home-tales.gr, με την προσθήκη των επιθυμητών προϊόντων στο καλάθι αγορών σας και ακολούθως την επιλογή του τρόπου πληρωμής και του τόπου αποστολής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα άμεσα είτε τηλεφωνικά είτε μέσω mail. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις στην περίπτωση που συναλλάσσεστε ως καταναλωτής, μπορείτε ανά πάσα στιγμή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση (εξαιρουμένων των περιπτώσεων όπου πρόκειται για κάποιο από τα προϊόντα που αναφέρονται κατωτέρω, όπου το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν παρέχεται).

Στην περίπτωση αυτή, θα σας επιστραφεί το ποσό που καταβάλατε για τα εν λόγω προϊόντα.
Μπορείτε να αποδείξετε την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης με οποιοδήποτε από τα μέσα που παρέχει ο νόμος, σε κάθε δε περίπτωση θα θεωρείτε ότι έχετε ασκήσει νομίμως το εν λόγω δικαίωμα αν έχετε αποδεικτικό επιστροφής / αποστολής των προϊόντων σε εμάς.

Το δικαίωμά σας να υπαναχωρήσετε από μία Σύμβαση ισχύει μόνο για τα προϊόντα που επιστρέφονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε. Παρακαλούμε επιστρέψτε κάθε προϊόν χρησιμοποιώντας την αρχική του συσκευασία. Πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν όλα τα κουτιά, τις ταμπέλες του προϊόντος, τυχόν έντυπα που το συνοδεύουν και τα περιτυλίγματα. Κανένα ποσό δεν θα σας επιστραφεί εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του ή είναι κατεστραμμένο. Επομένως, πρέπει να φροντίσετε για τη δέουσα επιμέλεια των προϊόντων που είναι στην κατοχή σας.

Οι αλλαγές περιορίζονται μόνο σε ίδια προϊόντα, διαφορετικής ποσότητας ή βάρους.

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν στο κατάστημά μας στην οδόCoffee & Living Προξένου Κορομηλά 38, 54622 Θεσσαλονίκη.
Αν επιλέξετε να μην χρησιμοποιήσετε κάποια από τις διαθέσιμες μεθόδους δωρεάν επιστροφής, θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι αν θέλετε να μας επιστρέψετε τα αγαθά με δικό σας μέσο, έχουμε το δικαίωμα να σας χρεώσουμε για τα άμεσα έξοδα με τα οποία τυχόν επιβαρυνθούμε για την παραλαβή των προϊόντων με τον τρόπο αυτόν.

Θα εξετάσουμε λεπτομερώς το επιστρεφόμενο προϊόν και θα σας ενημερώσουμε εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων. Θα προβούμε στην επιστροφή των χρημάτων σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός 30 ημερών από την ημέρα που μας γνωστοποιήσατε την υπαναχώρηση. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή.

Εάν έχετε άλλες απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο +30 2310 55 91 65 ή μέσω email στο hometales48@gmail.com


Στην περίπτωση που θεωρείτε ότι το προϊόν που παραγγείλατε δεν συμμορφώνεται με τους όρους της Σύμβασης κατά τη στιγμή της παράδοσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας ή μέσω email στο hometales48@gmail.com περιγράφοντας λεπτομερώς το προϊόν και το ελάττωμά του. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο +30 2310 55 91 65  και θα σας δώσουμε οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειες.

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν επιλέγοντας μεταξύ των τρόπων επιστροφής που περιγράφονται ανωτέρω.

Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα το εξετάσουμε λεπτομερώς και θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα εάν δικαιούστε αντικατάσταση ή επιστροφή των χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του προϊόντος θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό και, σε κάθε περίπτωση, εντός 30 ημερών από την ημέρα που σας επιβεβαιώσαμε μέσω e-mail ότι δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος.

Στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, το ποσό που έχει καταβληθεί θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και όποιων άλλων εύλογων εξόδων με τα οποία επιβαρυνθήκατε για την επιστροφή του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή.
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) 2016/679 (ΕΕ).

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!